https://topsitebulgaria.com/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/220/------_1667899897.jpeg

Легитимен развъдник на померани и малки шпицове

Описание

„Crystal Fox “ е лигитимен развъдник за малки шпицове и померани от 2010 г. Регистрирани сме в Международната федерация по кинология.
Нашите кученца разполагат с родословия, което означава, че са чистокръвни. Отглеждаме ги в дома ни, като част от семейството ни. Нашите малки сладури си имат своя собствена стая и собствен двор за игра. Стремим се кученцата, които създаваме да се доближават колкото се може повече до стандарта на природата.
Първите ни кутрета са закупени от България, Беларус, Италия и Чехия. В развъдника през годините оставяхме бебета, от които имаме вече трето поколение от нас кученца. Освен майка и баща при нас живеят и бабата и дядото, както и прабабата и прадядото. Независимо от тяхната възраст ние се грижим за всяка една наша рожба.
Не разполагаме целогодишно с кученца, произведените кучила са между 3 и 7. За нас е важно качеството, а не количеството.
В програмата за развъдника ни се избират само кучета с доказан здравен статус и с минимум три отлични оценки от изложби, от трима различни съдии.
Основни цветове: крем- оранжев, крем сейбъл, оранжев сейбъл, бяло, черно с подпал, черно и червено.
Основната ни цел е здрави кучета съответстващи на стандарта!
улица,Александър Стамболийски"36,Враца,Мездра 3110,Враца

Претенция към бизнеса

Претенция към страницата е най-добрият начин за управление и защита на вашия бизнес.

Претенция към бизнеса
Изберете

С посещението в този уеб сайт, вие се съгласявате, да използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване...